Automatizari industriale cu automate programabile

Domeniul automatizarilor este unul multi-disciplinar si in continua dezvoltare care acopera nevoile de executie, monitorizare si control a proceselor fizice indiferent de complexitatea lor. De la reglarea automata a temperaturii intr-o incinta pana la supervizarea unei fabrici sistemele de automatizare industriala reprezinta instrumente menite sa asigure controlul si eficienta proceselor de productie.

Dezvoltarea accelerata a tehnologiei informatiei si a comunicatiilor industriale a condus la aparitia unor clase de componente hardware si software care permit acum un grad mai mare de interconectare a sistemelor de productie si de integrare a unor functionalitati noi.

Automatele programabile cu touch screen, cu modulele de comunicatie radio si Ethernet integrate, cu functii speciale de autodiagnosticare si teleservice sau cu web server integrat sunt doar cateva astfel de exemple.

Telemetric furnizeaza solutii integrate de automatizare industriala folosind echipamente hardware de la producatori consacrati si tehnologii moderne de proiectare/simulare oferind totodata urmatoarele tipuri servicii: 

  • Reparatii si modernizari instalatii de automatizare
  • Proiectare, executie si instalare panouri electrice si de comanda
  • Modificarea unor programe PLC existente
  • Programare PLC-uri Siemens S7-200, S7-300, S7-1200, S7-1500
  • Programare interfete HMI WinCC