Sisteme machine-vision

Culegerea, identificarea si prelucrarea automata a datelor reprezinta un proces care implica identificarea automata a obiectelor, colectarea datelor caracteristice si introducerea lor in sistemele informatice fara interventia factorului uman. Cele mai cunoscute si folosite tehnologii in acest domeniu folosesc codurile de bare, tagurile RFID, benzile magnetice, smart cardurile, biometria (comenzi vocale, scanarea retinei, scanarea amprentelor) si captura video.

Bazate pe tehnologia codurilor de bare si pe cea RFID (Radio Frequency Identification) solutiile oferite de Telemetric vizeaza cu precadere managementul stocurilor in depozite, inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar precum si asigurarea trasabilitatii pe fluxul de productie.

Data fiind nevoia acuta de mobilitate, de tranzactionare in timp real a tuturor ajustarilor fizice ale stocurilor si a tuturor modificarilor aparute in fluxul de productie, solutiile Telemetric folosesc intensiv terminale wireless echipate cu cititoare de coduri de bare 1D/2D sau cititoare RFID si imprimante sau statii de printare mobile.

Arhitectura minimala a unei solutii de management al stocurilor este cea prezentata in continuare.

Culegere si prelucrare automata a datelor

Numita generic “Mobilitate in depozit” solutia prezentata in sectiunea “Download” se adreseaza clientilor pentru care implementarea unei aplicatii WMS (Warehouse Management System) nu este oportuna.

Download Size

4,9 Mb

782 Kb
ZT400 257 Kb

All forms are available in PDF format. To view these files, you need to install Adobe Acrobat Reader to work with your browser. Please note that you need the latest version of Adobe Acrobat Reader to correctly read our forms. If you have problems opening a form, please try to update your version of Acrobat Reader.